Livrare

LIVRARE - Livram in cel mai scurt timp posibil florile
In Bucuresti si zonele limitrofe livrarea se efectueaza intre 2 si 24 de ore.
In tara livrarea se efectueaza in 2 zile, prin intermediul partenerilor nostrii, in acest caz se pot adauga costuri suplimentare.

SC EXPERT FLOWER POWER SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluat legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu.
In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii.

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul \\\\\\\\\\\\\\\"OBSERVATII\\\\\\\\\\\\\\\" din formularul de comanda,
intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor tine cont de aceasta preferinta.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.
Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

SC EXPERT FLOWER POWER SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC EXPERT FLOWER POWER SRL care includ dar nu se limiteaza la: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.