Despre noi

SC Expert Flower Power SRL este mai mult decat o florarie, este un atelier de creatie florala.

Aici, succesul este cuvantul ce descrie echipa noastra, oameni cu multa putere de munca si devotament, extrem de creativi si dedicati, care dau viata produselor facandu-le sa arate minunat.

Fie ca doriti un aranjament floral pentru a va inveseli propria casa sau sa-l oferiti cuiva cu diferite ocazii, echipa noastra va ofera cele mai frumoase si proaspete flori la cele mai avantajoase preturi avand un design floral proiectat si realizat manual.


Fie ca este vorba despre o geanta de flori, despre un cos cu flori sau despre un un buchet de  flori, ghiveci sau alte surprize florale cu ocazia diferitelor evenimente, nunti, botezuri, sarbatori sau zile de nastere sau pur si simplu sa-i amintesti cat de mult o iubesti, Atelierul Expert Flower Power este cea mai buna solutie la care poti apela.

Ne asiguram ca trimitem flori de calitate in aranjamente uimitoare asa incat cineva se va bucura sa le primeasca din partea dumneavoastra.

Spune-ne ce mesaj vrei sa transmiti si noi te vom ajuta ca florile sa transmita emotia ta mai departe.


Aici, chiar si tu poti fi un expert. Trimite-ne designul tau, poza cu aranjamentul mult visat si noi vom face ca acesta sa prinda viata. Realizam aranjamente din cele mai simpatice si cele mai nastrusnice idei.


Cu noi nu trebuie sa-ti mai faci griji legat de costuri, noi cream in functie de bugetul dumneavoastra.

Pachetele speciale cu aranjamente florale de nunta te pot intampina chiar cu reduceri intre 10% si 25% in functie de sezon, pentru ca tu sa poti sa-ti prelungesti luna de miere.


Apeleaza la noi si noi te vom inveseli cu flori si culori in orice situatie!

Livram in cel mai scurt timp posibil florile, in Bucuresti si in zonele limitrofe in cateva ore, iar in tara in doua zile.

Nu va faceti griji ca este prea tarziu pentru a mai comanda telefonic.


SC Expert Flower Power SRL este solutia pe care ai cautat-o.

Florile noastre te asteapta.